Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Tasarım gereği yangın bapları her dönem kapalı tutulur, kendiliğinden kapanma özellikleri vardır ve boş tutulması yangın mevzuatına nazaran çoğunlukla güvenlik kurallarına muhalifdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, vesair yangın bapları üzere yapı emniyetliği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına düzenınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Bu doğrultuda ülke de ihtimam veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine münasip bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Mühlik sınıftaki konuyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hesap arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı fek özelliği sebebiyle alevlerin muayene şeşna kızılınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden autarı çıkmasını ve elan azca kötü solumasını esenlar. İnsanlar yaman solumayı önemsiz kabilinden görebilir hâlbuki yangınlardan en çok dirilik kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit üzere gazlar “yangın tütünı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın anında alaz ve tütün intikallerine onay vermeyen kapılarımız ölümlü ve faallar dâhilin önemli Yangın Kapısı Fiyatları bir kolay sağlamlamaktadır. 

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Dolapları Yangın dolapları ve hidrant sistemi birkötü binada yangın güvenliği üzere kullanılan birimlerdir..

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta Yangın Merdiveni Kapısı düzenüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın bapsı; âdemoğlu sağlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın Yangın Kapısı bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Report this wiki page