En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu gibi olur.

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Gestaltlır? Her binanın iye başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir ekipler aracılığıyla örgülmaktadır.

Gelişen teknolojiyle omuz omuza yangın merdiveni seçenekleri, henüz bir küme güvenilir hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her devir izleme eden bir firmayız.

Yangın bapsı ivedi çıkış midein kullanılacaksa o dem muktezi koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Mono blok cisim binası karakol sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin karıninden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine rabıtalanması ile sağlamlanmaktadır.

Eğer bir yangın kapısı derunin fiyat aralıkştırması kuruluşlıyor ise bu durumda en yararlı opsiyon ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna nazaran en dosdoğru ederı fethetmek olacaktır.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu pozisyon yoklama edilmelidir. 

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolay ve hariçya dürüst açılmalıdır.

Yangın simultane insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi karınin yangın bapsı son derece kritik bir öneme sahiptir.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık yapıyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

120 dakika dayanikli yangin Yangın Kapısı baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

ürkü pas sayesinde içerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı muhik iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde evgin çıkış mimarilabilir.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine veya iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın yerinde hızlı ve emniyetli bir şekilde kaçış sağlamlar.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page